Solicită acum

DEMO GRATIS

TESTEAZĂ 15 ZILE GRATUIT

De ce să alegi Sintact.ro

Acest instrument este esențial pentru cercetarea legislației, jurisprudenței și doctrinei, deoarece este conceput cu funcții de căutare avansate, ce simplifică și accelerează procesul de documentare juridică. Adresându-se în mod special avocaților, magistraților, notarilor și economiștilor, Sintact.ro îți pune la dispoziție cea mai mare bază de informații, dar și noutățile relevante din domeniu.

Ajungi la informațiile de care ești interesat în doar 30 de secunde, utilizând funcția de căutare progresivă. Simplifici semnificativ procesul de documentare juridică prin intermediul algoritmilor avansați, care îți afișează informațiile relevante din cea mai vastă și complexă bază de date juridice din România.

Căutarea se face în peste 10 milioane de hotărâri judecătorești definitive din ultimii zece ani (toate orientările jurisprudențiale din România), 78 de seturi de comentarii ale specialiștilor pe marginea codurilor și principalelor legi ( 23.593 de comentarii la nivel de articole), 460 de fluxuri (juridice și civile), edițiile complete din 8 reviste de specialitate (15.256 de articole juridice), 213.662 de acte legislative și alte surse publice de informație juridică.

Selectezi criteriile pentru o căutare amănunțită și folosești căutarea inteligentă în interiorul documentelor pentru a nu mai parcurge sute de pagini sau consulta alte zeci de surse de informații.

Alege Sintact.ro


Ești la curent cu modificările legislative, iei deciziile corecte și elimini riscurile ce apar în activitatea curentă, folosind soluțiile noastre dedicate profesioniștilor din domeniul juridic. Experiența și tehnologiile noastre te ajută să devii mai eficient și să-ți sporești productivitatea, utilizând noua generație de aplicații juridice.

Obține maximum din documentarea juridică!

Ce este Sintact.ro? 

Sintact.ro este un soft legislativ ce permite documentarea juridică și cercetarea legislativă, oferind monitorul oficial și jurnalul european, codul civil, codul penal, codul de procedură penală, codul de procedură civilă, codul de procedură fiscală, legislația administrației publice, codul fiscal, codul muncii,  jurisprudență și doctrină, jurisprudență comentată, decizii, ordine, decrete, regulamente, norme metodologice, legi și ordonanțe, sentințe civile și penale, hotărâri judecătorești în contencios administrativ, informații de drept, dreptul muncii, drept comercial, drept civil, drept penal, drept procesual civil, drept procesual penal, drept comparat, dreptul afacerilor, drept fiscal, drept notarial, dreptul concurenței, legislația societăților comerciale, legislația ONG-urilor, regulile executării silite, justiție, legislație actualizată, evocări, comentarii, legislație comentată, studii de caz, spețe relevante, acte normative comentate, actualitate fiscală, calendar legislativ, fluxuri. 
Printre emitenti enumerăm: Înalta Curte de Casație si Justiție, Curtea de Apel, tribunale și judecătorii, Curtea de Justiție a Uniunii Europene, Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Curtea Constituțională, Președinția României, Guvernul, ministerele de resort, Prim-Ministrul.

Vrei legislația completă
și 
jurisprudența comentată?

© 2018 Wolters Kluwer România

1

Ai la dispoziție cel mai performant motor de căutare

Ai la dispoziție 
cel mai performant motor de căutare

1

Poți crea dosare personale în care adaugi legislația și jurisprudența de care ești interesat, link-uri externe sau alte notițe, comentarii și observații legate de clienții sau dosarele tale. 

Astfel, procesul documentării îți este sensibil simplificat prin configurarea spațiului de lucru personal.

2

Servieta virtuală
îți eficientizează munca zilnică

Interfața adaptabilă
te ajută să vezi instant informațiile dorite

Personalizează-ți interfața în funcție de propriile interese și vei avea acces instantaneu la publicațiile de specialitate, cele mai recente modificări legislative sau istoricul de căutari. Modifică ordinea în care sunt afișate categoriile de interes, iar centralizarea actelor și a datelor va fi mai facilă.

3

2

Servieta virtuală 
îți eficientizează munca zilnică

3

Interfața adaptabilă
te ajută să vezi instant informațiile dorite

Fix the following errors:
Hide